۱۳۸۸ مرداد ۱۰, شنبه

سلام

بامداد شنبه ۱۰ امرداد سال ۱۳۸۸ و ۱ آگوست ۲۰۰۹ میلادی

روز گذشته تقریباً تمام وقت من و خیلی بچه‌های دیگه‌ای هم که کار می‌کردیم، به مرور تمام فیلم‌هایی که رسیده [و] هنوز هم ادامه داره، از واقعهٔ بزرگ روز پنجشنبه گذشت و گزارش‌هایی که برای ما فرستاده بودید.

من ابتدا این نکته رو بگم، مقالهٔ خیلی خوبی آقای دکتر رامین احمدی داره تحت عنوان «کارزار مبارزات بی‌خشونت» که اون تو، ایشون توضیح داده که چگونه می‌تونید گزارش تهیه کنید و از یک آکسیون مبارزاتی که بوده، چه نکاتی رو خوبه ببینید و گزارش بدید. من سعی می‌کنم لینک این مقاله رو هم روی سایت خودمون بگذارم(*)، از طریق googlegroup هم بفرستم براتون؛ ولی خودتون هم می‌تونید زیر اسم ایشون، مثلاً از توی گویا نیوز gooya.com پیداش بکنید. به هر حال این گزارش‌ها خیلی هم مهمه، گزارش‌هایی که هر کس از هر شهری داره؛

وقتی ما همهٔ اینها رو گذاشتیم کنار همدیگه در سطح کشور، تازه پی بردیم به عظمت اتفاقی که روز پنجشنبه در سراسر ایران افتاد. خیلی شهرها از قلم افتاد؛ مثلاً فرض کنید الان توی ذهن من ارومیه هستش که تازه گزارش‌هاش رسیده و تظاهراتیست که در اونجا بوده و در تهران به قول روزنامهٔ «واشنگتن پست» که نوشته بود دیروز بیش از سه ساعت، تمام شهر در کنترل مردم بود و وقتی مردم تازه رفتند خونه‌هاشون، پلیس دوباره کنترل شهر رو به دست گرفت. حرکت بزرگی که حالا که می‌گذاریمش کنار هم نگاهش می‌کنیم، چندین نکته‌ست که من فکر می‌کنم خوبه با همدیگه مرور کنیم. نکات خیلی زیاد و ریز و درشت داره، ولی باید همه رو نگاه کنیم.

نکتهٔ اول این است که نشون داده می‌شه در هر جایی، وقتی تظاهرات می‌خواد شکل بگیره، اون هستهٔ تظاهرات خیلی مهمه؛ اون هستهٔ اولی که ممکنه بیست نفر، چهل نفر باشند، در محلی که اعلام شده و کاری رو شروع می‌کنند، بلافاصله دورشون مردم دیگه میان جمع می‌شند و اضافه می‌شند. به همین دلیل هم نیروهای سرکوب‌گر سعی می‌کنند هسته‌های اولیه شکل نگیره، سرکوب می‌کنند.

نکتهٔ دیگه این است که ما ایرانی‌ها که معروفیم که خیلی وقت‌شناس نیستیم، دیر میاییم و خیلی‌ها تعلل می‌کنیم در رفتن به این کارها، این یک مقداری باعث دردسره؛ برای اینکه اون هسته‌های بچه‌های فعالی که میان هستهٔ اولیه تظاهرات رو شکل بدند، مثلاً سر ساعت شش میان، اما بقیه یکی می‌خواد هفت بیاد، یکی می‌خواد هشت بیاد، اونهایی که اول اومدند حتی گاهی در خطر می‌افتند؛ گاهی نطفهٔ اون تظاهرات شکل نمی‌گیره، مثل سلولی که دورش به سرعت مردم جمع می‌شند. بنابراین یک مقداری هم وقت‌شناسی اینجا لازمه برای اینکه یک تظاهرات بزرگی شکل بگیره.

نکتهٔ دیگه‌ای که دیده می‌شه در مجموع اینها و گزارش‌هایی که رسیده، این است که خیلی جاها بچه‌ها کمیته‌های محلی و منطقه‌ای تشکیل دادند که بسیار کار واجب و درستیست. من بعداً به این بیشتر خواهم پرداخت و این کمیته‌ها همدیگر رو می‌شناسند، به‌خصوص وقتی بچه‌محلند یا بچه‌های هم‌دانشگاهیند یا هم‌مدرسه‌ایند که سابقه دارند با هم، خیلی راندمانشون بالاتر می‌ره و امکان نفوذی توشون کمتر می‌شه. بعد گاهی یک حلقه دارند به هستهٔ دیگه‌ای که در محل دیگه‌ست یا در دانشکدهٔ دیگه‌ست یا در بخش دیگهٔ دانشکده‌شونه و چون اون دوتا آدم در دوتا کمیته، در دو تا حلقه، همدیگر رو می‌شناسند، هر دو حلقه می‌تونند به هم اعتماد کنند؛ اینطوری امکان نفوذِ نفوذی‌های هم کم می‌شه.

همینجا این سؤالی رو که قبلاً وعده کرده بودم و روش ما کار هم کردیم، سعی کردیم تجربهٔ کشورهای دیگه، به‌خصوص در انقلاب رُز در اوکراین اتفاق افتاده بود که روس‌ها می‌اومدند آدم وارد گروه می‌کردند، شناسایی کنند، بگیرند؛ رفتیم سعی کردیم همه رو مطالعه کنیم، ببینیم چه راه‌حل‌هایی داشتند. بهترین راه‌حل همینیست که بچه‌ها در ایران هم دارند می‌کنند؛ دسته‌های کوچک ده نفره، بیست نفره که همدیگر رو بشناسند، اون دسته به هم اعتماد داشته باشه، حداکثر یک آدمِ شناس در دستهٔ دیگه داشته باشند که اونوقت هر دو دسته به هم اعتماد می‌کنند و اگر نفوذی واردشون بشه، هم به سرعت می‌شناسند، هم می‌تونند از اطرافش پراکنده شند؛ هم برعکس، کاری که مثلاً در اوکراین می‌کردند این بود که باهاش عکس می‌گرفتند، اون آدم نفوذی رو وادار می‌کردند شعارهای تند بده و به این ترتیب اون رو در یک جریانی قرار می‌دادند که هم شناسایی می‌شد، هم حرفهایی زده بود که ازش عکس و فیلم و اینها داشتند. به هر حال هر دو کار رو هم می‌شه کرد؛ اگر گروه همدیگر رو بشناسه و نفوذی رو بتونه اونوقت به این ترتیب تشخیص بده. ولی نکتهٔ به هرحال این هسته‌هایی که روز پنجشنبه دیده شدکه شکل گرفته بود، از روی گزارش‌ها هم ما در آوردیم، بسیار مؤثر واقع شده در اینکه در اقصی نقاط تهران و شهرهایی مثل اصفهان یا شیراز یا جاهای دیگه تظاهرات راه بیفته و شکل بگیره.

نکتهٔ ریز دیگه‌ای که دیده می‌شد این بود که پلیس خیلی جاها تصمیمش بر این بوده که بزنه و چون می‌دونید حتی کشتن ممکنه گاهی تأثیر زدن رو نداشته باشه؛ برای اینکه زدن، تحقیرآمیزه شما رو ممکنه ناامید کنه، برنجونه، بترسونه؛ در حالی که ممکنه اگر تیری بخوره، کسی کشته شه، بقیهٔ مردم تشجیع بشند و شدیدتر مبارزه کنند. بنابراین کاملاً دیده می‌شد که هدفشون زدن و کتک زدن و متفرق کردنه و متأسفانه از مجموع گزارش‌ها دیده می‌شه که اینها خیلی اصرار دارند توی سر بچه‌ها بزنند؛ یا ناشیند و نمی‌دونند یا دستور سازمانیشونه توی سر بزنند که اونوقت خدای نکرده خسارت‌های بزرگ داره؛ ممکنه که خونریزی‌های مغزی بده و آسیب بزنه. بنابراین اگر نزدیک شدید و پلیسی می‌خواست بزنه، چاره‌ای نداشتید، حتماً و حتماً از سرتون محافظت کنید. ولو به قیمت شکستن دستتون تموم بشه، سعی کنید از سرتون محافظت کنید و اون دستورالعمل عمومی رو هم یادتون نره؛ به محض اینکه یکی از جمع جدا افتاد، بقیه باید بیان به کمکش، با پلیس همین که حرف بزنند، صحبت کنند، دورش رو بگیرند، مشغولش کنند، اون یک نفر می‌تونه از دست پلیس نجات پیدا کنه و حتی‌المقدور از دسته نباید کسی جدا بیفته. ولی به هر حال نکته‌ای که باز دیده می‌شد، اینه که از سرتون محافظت کنید؛ برای اینکه ظاهراً به نظر می‌رسه این آقایون دستورشونه عرض کردم یا ناشی‌گریشونه، سعی می‌کنند توی سر بزنند.

نکتهٔ دیگه این است که این تاکتیک مبارزات ایرانی، که عرض کردم معروف شده به مبارزات به سبک ایرانی، روز پنجشنبه در شهر تهران دیده شد که بسیار بسیار خوب کار کرد. یعنی این که مردم اومدند توی خیابون، اولاً از خونه اومدند بیرون به‌خصوص بعد از تاریکی هوا؛ الان از محله‌های مختلف تهران که گزارش‌ها رسیده، من واقعاً وقتی همه رو می‌گذارم کنار هم، فیلم‌هایی که از نقاط مختلف رسیده می‌گذارم کنار هم، می‌بینم که حرفی رو که دیروز زدیم اغراق نیست اگر بگیم در تهران بالای میلیون نفر اومدند و در تمام سطح شهر پراکنده بودند. این تاکتیک که ماشین‌ها هم اومدند، خیلی مردم با آوردن ماشینشون کمک کردند، بوق زدند، V نشون دادند، ترافیک رو بند آوردند؛ جابجایی نیروهای سرکوب‌گر فوق‌العاده دشوار بوده و غیر از اون، چون پراکنده شد کمیته‌های بچه‌های فعالین در سطح شهر، اصلاً معلوم شد که امکان سرکوب ندارند. ضمن اینکه گزارش‌هایی که از شهرستان‌ها داریم، مثلاً از اصفهان، نشون می‌ده که نیروهای تعلیم‌دیدهٔ ورزیده همه تهرانند، اون حرفی که قبلاً هم می‌زدیم. بنابراین شهرستان‌ها وقتی حرکت بکنند، اونها آزادی عمل بیشتر دارند یا فشار از روی دوش تهران کم می‌شه. من بنابراین نکته‌ام این است که این فعالیت ما در سطح شهر تهران، نشون داد که تاکتیک تظاهرات به سبک ایرانی خیلی خیلی خوب کار می‌کنه؛.

عرضم رو همنیجا تموم بکنم. این حرف رو ادامه‌ش رو در نوار بعدی بگم. برای اینکه مهمه و نمی‌تونیم برای فردا بگذاریمش؛ چون ده دقیقه سقفمون هست، همینجا تموم می‌کنم، بلافاصله نوار بعدی رو ضبط می‌کنیم. شاد و موفق و پیروز باشید. [انگشتانشون رو به شکل V گرفتند]

(*)

http://news.gooya.com/politics/archives/2009/07/090554print.php

بازهم همون بامداد شنبه ۱۰ امرداد ۱۳۸۸ و ۱ آگوست ۲۰۰۹ میلادی

من عذرخواهی بکنم از دوستانی که این صحبت‌ها رو پیاده می‌کنند که امروز داره در دو قسمت می‌شه و کار اونها زیاد می‌شه؛ ولی بارمون با یک ده دقیقه بار نشد و ناچاریم که این دومی رو هم صحبت کنیم. قبل از اینکه بقیهٔ بحث تظاهرات رو انجام بدم، این رو بگم که خیلی سؤالات اومده که در این هفته‌ای که در پیشه، اگر دیگه کودتاچی‌ها نترسند و برنامه رو عوض نکنند، دوشنبه تنفیذ حکم آقای احمدی‌نژاده، چهارشنبه تحلیفه، یعنی سوگند خوردن در مجلس و جمعه هم نیمهٔ شعبانه که جشن و چراغونیه و شَبِش هم طبیعتاً مردم توی خیابون‌ها هستند. بنابراین برای این سه تا نکته چه برنامه‌ای داشته باشیم، امروز انشاءالله نهایی می‌شه و من در برنامهٔ فردا خدمتتون عرض خواهم کرد. سعی هم می‌کنم بلکه خودم رو به یکی از برنامه‌های صدای آمریکا هم برسونم، شاید بتونم از اونجا هم بهتر خدمتتون صحبت بکنم. مجموعهٔ پیشنهاداتی که اومده داره بررسی می‌شه و انشاءالله نهایی خواهد شد.

اما نکتهٔ دیگه این است که من قول داده بودم که اون ارزیابی سی روزه که باید الان اسمش رو بگذارم ارزیابی چهل روزه از این جنبش رو، مجموع کارهایی که تا الان کردیم، قرار بوده بکنیم تاکتیک‌های ما، تاکتیک‌های حکومت و کارها و پیشنهاداتی که از این به بعد داریم رو، همه رو یکجا بیارم در دو یا سه برنامهٔ جداگانه بدم؛ متأسفانه به دلیل این کارهای روزمره و کارهایی که داشتیم، عقب افتاده؛ امیدوارم در چند روز آینده نهاییش کنم و اون رو هم بتونم خدمتتون بدم.

این رو می‌گم برای اینکه بعضی‌ها هم سؤال کردند که خوب، حالا ما این هفته هم کارهامون رو کردیم، اومدیم احمدی‌نژاد تحلیفش هم انجام شد و اومد گفت من رئیس‌جمهورم، بعدش چیکار کنیم؟ بعدش خیلی کارها داریم بکنیم؛ همین الان هم آقای احمدی‌نژاد مدعیه که رئیس‌جمهوره و مهم این است که اولاً ما او رو به رسمیت نمی‌شناسیم و تا پایین کشیدن کودتاچی‌ها از پا نمی‌نشینیم و حق ملت رو پس می‌گیریم، رأی مردم رو پس می‌گیریم و می‌ریم کودتاچی‌ها رو هم محاکمه می‌کنیم؛ اما برای اینکه به اون برسیم باید که یک سری فعالیت‌هایی بکنیم که لیست کاملش رو من سعی می‌کنم در بیارم و خیلی کارهای دیگه هم باید بکنیم، تا انشاءالله بتونیم که به پیروزی برسیم.

برگردیم به تظاهرات؛ حرف این بود که روز پنجشنبه عظمت و بزرگی ئی که در سطح کشور اتفاق افتاد، بسیار بالا بود. بگذریم از حرف‌های خنک و بی‌مزهٔ امثال کیهان و تلویزیون ایران و نمی‌دونم اینهایی که «چندصد نفر، چند هزار نفر بودند!» آبروی خودشون رو می‌برند؛ وگرنه در یک محلهٔ تهران، فرض کنید فقط یوسف‌آباد فیلم‌هاش که اومده، مجموع جمعیتی که در اقصی نقاط هستند و بچه‌ها هر کاری دلشون خواسته کردند، به مراتب بیشتر از چند هزار نفره؛ یا فقط توی خیابون مطهری در تهران، جمعیتِ چند هزار نفری هست و اقصی نقاط تهران؛ و واقعاً اون یک میلیون نفر با مجموع مردمی که اومدند توی خیابون، «به دَمی یا دِرمی یا قدمی یا قلمی» هر کس به اندازهٔ توانش کمک کرد به حرکت روز پنجشنبه، واقعاً اغراق نیست اگر بگیم چند میلیون نفر در سطح کشور کمک کردند و این حادثهٔ بزرگ اتفاق افتاد.

این تاکتیک بسیار مؤثر بود که هم از شب‌بودن استفاده شد هم کمک کردند مردم با ماشین‌ها، خیابون‌ها بند اومد، ترافیک سنگینی شد، سرکوب‌گرها نتونستند جابجا شند. هم اینکه این پراکندگی، هر کس در محله‌ای که حتی شاید بهتر می‌شناخت خیلی‌ها بودند تونست که اینطور خوب کار بکنه. بنابراین ما این تاکتیک رو، تظاهرات به سبک ایرانی رو [که] برامون کار کرده، در فعالیت‌های بعدی هم نباید از دست بدیم.

نکتهٔ مهم این است که این کمیته‌هایی که شکل گرفته و در این تظاهرات هم فعالین خیلی خوب خودشون رو حفظ کردند، اگرچه مجموع گزارش‌ها نشون می‌ده شاید تا هفتاد هشتاد نفر در تمام سطح کشور، ما دستگیری داشتیم؛ ولی خوشبختانه از فعالین و دست‌اندرکاران کمتر گزارش رسیده که دستگیری داشتیم؛ داریم یک گزارش‌هایی ولی در مقابل چند میلیون آدمی که کار کردند خیلی خوب بوده و خوشبختانه تا اینجا من گزارشی رو نگرفتم که کسی کشته شده باشه و خیلی خوب تونستیم حفاظت بکنیم از خودمون.

این نکته که تا الان هروقت اومدیم عمودی ارتباط گرفتیم، اومدیم توی خیابون و با حکومت حرف زدیم؛ ارتباطات افقی خیلی مهمه، یکی از سه روش گسترش جنبش ما مسئلهٔ گسترده کردنش در اقشار مختلف، در گروه‌های مختلف و این فعالین ارتباط داشتنشون با همه، فعالینی که الان خیلی زیاد داریم. من نگاه می‌کردم، می‌دیدم جنبش در صربستان علیه میلوسویچ، اون سازمان دانشجویی آتپور روز اول فقط یازده نفر بودند؛ ولی وقتی خوب حرکت کردند، به فاصلهٔ کوتاهی یک ملت باهاشون حرکت کرد و اون دیکتاتور رو کشیدن پایین. الان ما شاید فقط یازده هزار گروه مختلف داشته باشیم در سطح تهران و شهرهای مختلف که اگر خوب حرکت بکنیم، نیروی خیلی بزرگیه. ما جاهایی که در سطح شهر الان ارتباطات افقی لازمه، اون روشی که در نوار قبلی صحبت کردیم، گروه‌های ده بیست نفره که خوب همدیگر رو بشناسند، وقتی در یک جای شهر تنها می‌شند، نیروی سرکوب‌گر نیست، نفوذی نیست، وقتِ خیلی خوبیست که باهمدیگه ارتباط بگیرند، هم رو بشناسند، ارتباطات افقی برقرار شه. سلسله اعصاب هر جنبشی ارتباطاته! ارتباطات اگر خوب برقرار بشه، سرعت می‌ده به جنبش. البته جایی هم هست که سرکوب‌گرها از همون جا هم به هر جنبشی صدمه می‌زنند. بنابراین حفاظت از ارتباطات هم خیلی واجبه.

من دیدم بیشترین وسیله‌ای که استفاده می‌شه، تلفن‌های ایران‌سله که با یک کپی شناسنامه می‌شه خرید و کار کرد. این وسیلهٔ خوبیست؛ ولی موبایل مشکلات خودش رو داره، هزینه‌ش هم بالاست. اگر جاهایی به اینترنت دسترسی هست، امکان برقراری تماس اینترنتی هست، سایت skype (اسکایپ) فوق‌العاده امنه؛ در ایران ممکنه فیلتر باشه، می‌تونید با فیلترشکن بهش برید و دانلودش بکنید. پروتکل امنیتی که این سایت داره بالاست، به‌خصوص برای Audio (صدا) و حرف زدن از همهٔ زمینه‌های دیگرش هم امن‌تره؛ تقریباً نزدیک به صفره امکان [اینکه] کسی بشکوندش. بنابراین می‌تونید skype رو دانلود کنید و از طریق اینترنت، حداقل فعالین، هر یک آدم مسئولی با آدم مسئول جای دیگه، در شهرستان دیگری یا در همون تهران ارتباط بگیرند، راحت با هم حرف بزنند. همین‌طور هم هست Gmail (جی‌مِیل)، ایمیلی که در Google (گوگِل) شما می‌سازید؛ Yahoo (یاهو) خیلی امن نیست، شکوندن یاهو سخت نیست؛ ولی Gmail هم فوق‌العاده امنه، به‌خصوص اگر اون Security Feature (ویژگی امنیتیش) رو فعال کنید. باید به قسمت Settings برید، از اونجا که کلیک بکنید قسمت General و از اونجا اونوقت میایید اون Always use https رو باید فعال بکنید. الان به طور معمول ایمیل شما [آدرسش] http هست؛ ولی وقتی از این مسیر برید، https که اون Sش Security و امنیته فعال بکنید، این ایمیل هم فوق‌العاده امنه. برای احتیاط بیشتر می‌تونید یا یک اسمی باشه که اون دوستِ شما هم می‌دونه، اسم خودتون نباشه؛ همین‌طور هم توی skype، [یک] ID (شناسه) داشته باشید که اسم خودتون نباشه، ولی دوستتون می‌دونه؛ این هم وسیله‌ایست که سرعت ارتباط شما رو با هم بالا می‌بره، تاکتیک‌پذیریِ مجموعهٔ جنبش رو افزایش می‌ده. من خواهشم این است که کار بکنید روش؛ هر سؤالی دارید بپرسید، دوباره براتون مطرح بکنیم. چون ما این ارتباطات رو برای بخش‌های بعدی جنبش احتیاج داریم و فعالیت‌هایی که در پیشه.

من عرضم رو همینجا با دوتا خبر تموم بکنم: یکی تأثیر همین حرکت پنجشنبه که به همهٔ دنیا سرایت کرد، به طور قطع دوتا خبریست که به نظر من کاملاً متأثر از این بوده. یکی اینکه دیروز در سنای امریکا تحریم بنزین برای ایران تصویب شد؛ حالا جزئیاتش رو در خبرها خواهند گفت. یکی هم اینکه یکی از اون شرکت‌هایی که ما در ایران تحریمش کردیم و مؤثر بوده، به دست و پا افتاده؛ اومده تماس گرفته که من چیکار بکنم که دست از سرم بردارید و از تحریم ملت ایران بیام بیرون!؟ حالا جزئیاتش رو بعداً خدمتتون عرض می‌کنم.

عرضم رو همینجا تموم بکنم، تا فردا شاد و پیروز و موفق باشید. [انگشتانشون رو به شکل V گرفتند]

۱۳۸۸ مرداد ۹, جمعه

v ما پیروزیم v
esfehantehran

۱۳۸۸ مرداد ۷, چهارشنبه

سلام

بامداد چهارشنبه ۷ امرداد ۱۳۸۸ و ۲۹ جولای ۲۰۰۹ میلادی

من ابتدا یک سؤال رو جواب بدم و بیام سر بحث اصلی که امروز و فردا صبح روی همین بحث اصلی متمرکز خواهیم بود و اون سؤال این است که یکی از شما نوشته که در شرق تهران درگیری بوده، بین پنجاه نفر از بسیج با نیروی انتظامی که اعضای اون بخش بسیج و فرمانده‌شون به نیروی انتظامی زورگویی و فحاشی می‌کردند و مردم چند هزار نفر جمع شدند و به پشتیبانی از نیروی انتظامی شعار دادند؛ نهایتاً بسیجی‌ها ناچار شدند که فرار کنند و برند و مردم نیروی انتظامی رو در بغل گرفتند. سؤال این بوده که «در موارد مشابه ما چکار باید بکنیم و این مسیر چگونه است؟» به نظر من اون چه که در شرق تهران اتفاق افتاده بسیار درست بوده؛ یکی دو گزارش دیگه هم، چه مکتوب، چه به صورت فیلم، من دریافت کردم؛ از اینکه در پاره‌ای از نقاط این اختلاف بین نیروی انتظامی و نیروهای سرکوب‌گری که بخشی از بسیج یا اون «نوپو» هستند، نیروهای ویژهٔ پشتیبان ولایت، پیش اومده و مردم سمت نیروی انتظامی رو گرفتند. این بسیار روش درستیست و بسیار کار درستیست. می‌بینید که ادامهٔ این کار داره تأثیر خودش رو می‌گذاره و حمایت مردم در واقع این شکاف‌ها را ایجاد می‌کنه و بخش بزرگی از نیروی انتظامی رو از اینکه رودرروی مردم بایسته از صحنه بیرون کرده؛ همین کار رو ما باید با بخش بزرگی از سپاه و حتی بسیج هم بکنیم و به این ترتیب این شکاف رو عمیق‌ترش بکنیم.

اما بیام سر اصل بحثمون که امروز و فردا، هر دو روز اختصاص داره به تجمع بزرگ روز ۸ مرداد به مناسبت چهلم شهدا. این تجمع از چند جهت اهمیت داره جهت اول این است که از خون شهدای ما می‌ترسند، از اینکه هر خانوادهٔ شهیدی یک رهبری می‌شه در این حرکت مردم می‌ترسند، از اینکه رهروان این راه زیادتر بشه می‌ترسند؛ به همین دلیل یا جنازه‌ها رو قایم می‌کنند، تحویل نمی‌دند، یا با زور و ضرب و فشار تحویل می‌دند، می‌برند دفن می‌کنند و آدرس شهدا رو پنهان می‌کنند، مراسم رو اجازه نمی‌دند و امثالهم. بنابراین در درجهٔ اول به لحاظ احترام به خون شهدامون و در درجهٔ دوم گسترده کردن این صدایی که لرزه به ارکان سرکوب‌گرها می‌اندازه، رسوندن پیام خون شهدامون، مراسم روز پنجشنبه ۸ مرداد بسیار بسیار حائز اهمیته؛ از طرف دیگه اهمیت دومش این است که ما در طول چهل روز گذشته، چهار راهپیمایی و حرکت بزرگ میلیونی داشتیم؛ هر بار که یک حرکت میلیونی اتفاق افتاده، حکومت وحشت زده شده و در ارکانش لرزه افتاده. حتماً شما هم این روزها دنبال کردید که چگونه حتی داخل وزارت اطلاعات، داخل مجلس، داخل دولت، بین دولت و رهبر، بین رئیس‌جمهور و وزراش، همهٔ اینها اختلاف افتاده. چگونه [این] جنایت‌هایی که کردند، نه فقط مردم رو ساکت نکرده، بلکه وادار کرده که حالا پس بگیرند. یکی یکی در طول چهل روز جنبش می‌بینید که زندان رو رهبر ناچار می‌شه که تعطیل بکنه، زندان کهریزک رو به احتمال زیاد، چون اسمش رو هم اعلام نکردند و این وحشی‌گری‌ها، این خشونت‌ها، وقتی که با مقاومت مردم و حرکت های بزرگ مردم مواجه شده، نشون می‌ده که چگونه حکومت شروع می‌کنه به لرزیدن و شروع می‌کنه به ریزش کردن. فردا پنجشنبه قدم خیلی بزرگیست که اگر درست ما انجام بدیم، مطمئن باشید که یک لرزهٔ بزرگِ دیگه در درون سرکوب‌گرها اتفاق می‌افته و این طرف، روحیهٔ مردم قوی‌تر می‌شه.

این رو هم فهمیدین که وقتی ما میلیونی میاییم توی خیابون و جمعیت زیاد هستیم، امکان سرکوب رو ازشون سلب می‌کنیم و اضافه بر این یاد گرفتیم در این چهل روز، که وقتی که در شهرهای مختلف میاند مجموعهٔ کشور حرکت می‌کنه، دیگه براشون امکان نداره درگیر شدن و سرکوب کردن. به همین دلیل روز پنجشنبه، شرکت همه واجبه. اما چگونه؟ برنامه‌های متعددی که اعلام شده، بررسی‌های مختلفی که شده، از فعالین شهرهای مختلف و از نقاط مختلف، جمع‌بندی شده، در میون گذاشته شده، حاصلش در واقع اطلاع‌رسانیست که طی یک اطلاعیه، آنچه که مردم خودشون اعلام کرده‌اند، فعالین اعلام کرده‌اند، بنده و آقای مخملباف در یک اطلاعیه گنجوندیم و سعی کردیم که از یک کانال واحد به اطلاع همه برسه. لذا من خواهشم این است که بعد از این اطلاع‌رسانی، همهٔ کسانی که دارند زحمت می‌کشند، در یک جهت واحد برند و دیگه اطلاعات پراکنده‌ای در اینترنت و جاهای دیگه توزیع نشه که تشتُّتی خدای نکرده به وجود نیاد.

فقط اسامی پونزده تا شهر غیر از تهران، جاهایی که توافق شده بوده بین فعالین اون شهرها به ما رسیده؛ همین‌ها رو بررسی کردیم، در میون گذاشتیم و نهایی شده، در این اطلاعیه آمده. اما من مطمئنم که در خیلی شهرهای دیگه هم فعالین این تدابیر رو دارند که اطلاعش به ما نرسیده. لذا انشاءالله در حرکت بزرگ میلیونی بعدی که به احتمال زیاد، روز تحلیف و ادای سوگند رئیس‌جمهور قلابی خواهد بود، برای آکسیون و حرکت بعدی ما می‌تونیم که انسجام بیشتری به کارمون بدیم و یک‌دست‌تر و یک‌کاسه‌تر حرکت کنیم.

اما من فقط این نکته رو عرض بکنم که قرار بر این است که در تهران در چند تا شهر هم البته شهدایی آدرسشون به ما رسیده و اعلام شده، بنابراین اینی که می‌گم در تهران، [یعنی] در همهٔ شهرها که آشنایی با شهدا و خانه‌هاشون و آدرس‌هاشون هست، این کار مشترک اتفاق می‌افته چون همون‌جور که گفتم سرکوب‌گرها و کودتاچی‌ها می‌خوان شهدای ما روی پنهان کنند، خانواده‌ها رو از چشم مردم دور کنند؛ ما باید بریم سراغشون و اونها رو در بین مردم مطرح کنیم و به تسلی خاطرشون بریم و نشون بدیم که قهرمانان ما هستند. به هر حال در تهران و همهٔ شهرها قرار بر این است که از صبح‌گاهان مردم بیرون که میان، هر کس سر مقبرهٔ شهدا می‌خواد بره، مراسمی در گورستان‌ها اگر هستش شرکت بکنه، هرکس می‌خواد به منازلشون بره، گل نثار بکنند؛ در پاره‌ای جاها قبلاً پیش اومده مردم دست پدر و مادر اون شهید رو می‌بوسند؛ اینها کارهاییست که به هر حال شده، همش خوبه، زیباست، گل گذاشتن جلوی خونه‌شون، بوسیدن دستشون و تسلی خاطر دادن بهشون؛ اینها در آدرس‌هایی که در همین اطلاعیه اومده، می‌تونه اتفاق بیفته یا اگر آدرس‌های بیشتری خودتون در هر محله، هر منطقه‌ای دارید باید که به بقیه هم اطلاع بدید و به اونها مراجعه بکنید.

بعد از اون، همه کس از همه جای شهر، مثل نهر خروشان جاری بشند به سمت مصلا که در بزرگراه رسالته و اونجا رئیس‌جمهور منتخب هم میاد، آیت‌الله عظما صانعی هم گفته میاد، پارهٔ دیگه‌ای از علمای اعلام هم گفتند که میان و مجموعهٔ بزرگی شکل می‌گیره؛ در کمال آرامش، در کمال سکوت، صلح‌آمیز بودن جزو کار ماست و به محض اینکه ببینیم اونجا در اشغال سرکوب‌گرهاست، امکان درگیری داره، جایگزین در تهران خیابان ولیعصر از روبروی پارک ملت به سمت شمال تا تجریش و به سمت جنوب تا راه‌آهن، جایی که قبلاً هم تمرین شده برای جنبش سبز، حضور خواهیم داشت و شمع روشن خواهد شد در پیاده‌روها و حالا اگر جایی هم جمعیت زیاد بشه، ممکنه حتی در خیابون‌ها به شرطی که ترافیک مشکلی نباشه. به هر حال نکتهٔ من این است که این حضور میلیونی توأم با آرامش و سبز، یک نقطهٔ بزرگی خواهد شد که یک گذار بزرگی خواهیم کرد.

ادامهٔ توضیح رو من می‌گذارم برای برنامهٔ فردا و در برنامهٔ صدای آمریکا هم سعی می‌کنم که تا اونجایی که ممکنه، امشب توضیحات رو بدم. به امید فردایی درخشان و پیروز، شاد و سرافراز باشید.

[انگشتانشون رو به شکل V‌گرفتند]

اطلاعیه سازگارا و مخملباف درباره مراسم پنجشنبه
چهلم شهدا
روز پنجشنبه هشتم مرداد ماه، روزبزرگداشت تمام شهدای جنبش سبزایران است. عزاداران ازصبحگاهان برای نثار گل به مزارشهدا می روند و شامگاهان به منازل ایشان جهت عرض تسلیت مراجعه می کنند.
( آدرس ومشخصات شهدایی که تا کنون دریافت کرده ایم درذیل این اطلاعیه آمده است.)
درتهران عزاداران شهدا به صورت میلیونی ازساعت شش بعدازظهر در مصلای بزرگ تهران (واقع دربزرگراه رسالت) حضور
می یابند تا درکناریکدیگر با سکوتی سرشار از فریاد، وروشن کردن شمع پس ازتاریکی هوا، به ادای احترام شهدا بپردازند. رئیس جمهور منتخب مردم وعلمای قم نیز درمراسم حضورخواهند یافت. درصورتی که سرکوبگران بخواهند ازاین مراسم آرام، انسانی واسلامی جلوگیری نمایند، مردم مثل همیشه درگیرنشده، درکمال آرامش به طرف خیابان ولی عصرمی روند و ازجلوی پارک ملت دردوجهت شمال وجنوب گرد هم خواهند آمد. درشهرستان ها نیزمراسم مشابهی برگزارمی شود. نشانی محل تجمعات که توسط فعالین پاره ای ازشهرها تعیین شده، درذیل همین اطلاعیه درج شده است. درصورت اشغال مراکزیادشده توسط سرکوبگران، عزاداران در جای دیگری که فعالین هرشهردرنظرگرفته اند حضور خواهند یافت. بدیهی است غیرازاین پانزده شهردربسیاری شهرها وروستاهای دیگرکشورهم مراسم مشابهی برگزارمی شود که نشانی آن تجمعات نیزتوسط فعالین هرمنطقه به آگاهی اهالی می رسد. محسن سازگارا- محسن مخملباف هفتم مرداد هشتاد وهشت نشانی تجمع در شهرهای ایران اردبیل: میدان آزادی اصفهان: سی و سه پل بوستان آئینه اهواز: فلکه سوم کیان پارس ایلام: میدان امام خمینی تبریز: چهارراه آب رسانی به طرف میدان دانشگاه رشت: پارک شهر ساری: پارک شهر خیابان انقلاب به طرف میدان ساعت سنندج: میدان اقبال، بلوار کشاورز شیراز: فلکه گاز، بلوار ارم به طرف فلکه نمازی قزوین: میدان عارف قزوینی کرمان: میدان مشتاقیه مشهد: پارک ملت، بلوار سجاد همدان: میدان ابوعلی تا میدان آزادی یاسوج: میدان هفت تیر یزد: چهارراه دولت آباد، جایگزین میدان امیرچخماق تهران: مصلا، جایگزین پارک ملت در امتداد خیابان ولی عصر آدرس تعدادی از شهدا اشكان سهرابي: تهران- خيابان هاشمي، بين خيابان خوش و خيابان رودكي، كوچه مقدم، كوچه فرعي قنبر نژاد پلاك 2 واحد اول منزل رضا سهرابي حسین اکبری: خیابان گلبرگ شرقی نرسیده به خیابان دردشت جنب مسجد سیدالشهدا طبقه سوم مصطفی غنیان: تهران-خیابان سعادت آباد شمالی-کوچه دوم(شهید عبقری)-پلاک 16-طبقه پنجم مسعود هاشم زاده: خیابان ستارخان - خیابان شادمان – خیابان ذوالفقاری – بلوار سیادت – پ 10 – طبقه سوم ابراهیم خضری: خ شریعتی کوچه مهندسی-محل شهادت خیابان 16 آذر -تاریخ شهادت 30 خرداد کیانوش آسا: ابتدای بلوار شهید مصطفی امامی، خیابان مجتمع تجاری غدیر، پشت مجتمع مسکونی دادگستری جنب نانوایی لواشی نشانی مزار شهید: قطعه 58 پلاک 12 باغ فردوس کرمانشاه محسن روح الاميني نجف آبادي: نصرت شرقي- كوي بهشت رامین قهرمانی: خیابان ستارخان ، خیابان شهرآرا محل شهادت: تهران ، پس از بازداشت شدن (بازداشتگاه کهریزک – بیمارستان رسول اکرم) یعقوب بروایه: استان خوزستان، شهرستان اهواز، 25 کیلومتری اهواز اندیمشک، روستای براویه رامین آقا زاده قهرمانی: خیابان ستارخان ، خیابان شهرآرا عباس ديسناد: نشاني مزار : بهشت زهرا - قطعه 257- رديف 66- شماره 17 محل شهادت : خيابان آزادي - نزديك محل كسب--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~برای مشترک شدن در این گروه آدرس زیر را درست همینطور که هست کپی کنید واز ایمیل باکس خود به این آدرس ایمیل بفرستید mohsen_sazegara+subscribe@googlegroups.com پس از فرستادن ایمیل به آدرس بالا، برای تأیید اشتراک ایمیلی از طرف گروه دریافت می کنید که باید لینکی را که در آن ایمیل هست کلیک کنید To unsubscribe from this group, send email to mohsen_sazegara+unsubscribe@googlegroups.com For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/mohsen_sazegara?hl=en-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

۱۳۸۸ مرداد ۶, سه‌شنبه

in ham hoseyne taeb ya hamun taeeb ke ye axe tupesho inja darim picture hoseyn jun ro gozashtam ta hamatun killer va masule nopo ro dar iran beshnasidesh shayad shoma kheyli etelaate bishtari dashte bashid age dashtid linketun ro inja begzarid va ya inke nazaretun ro begzarid ta in hoseine taeb ke masule ghatle mardome bigonah va rasman ye bazjooye bi rahme evin hastesh va malum nist dastesh be khun chan nafar aludast mojazat beshe va az toroghe mokhtalef be shekly beshe ke dige kasi az in ha joraat nakone koshtane mardome mazlumo sar mashghe pishraftesh gharar bede
mamnun شاید شما هم از من اطلاعات بیشتری در مورد این اقای طائب دارید لطفا اطلاع بدید این بابا قاتل مردم هستش این اقای حسین طائب یا تائب یا تایب یا هر چی که هست باید مجازات بشه که دیگه کسی خون این مردم را نردبان نکنه
سلام بچه‌ها. همونطور که میدونید محسن سازگا٫را دیگر در "ص*دای آم*ری*کا" صحبت نمی‌کنه. ایشون در وبلاگ شخصی خودش گفته که این کار علی سجادی مدیر خبر "ص*دای آم*ری*کا" ست که از ورود اون به برنامه جلوگیری میکنه. بنابراین محسن سازگارا تصمیم گرفته تحلیلهای خودش رو بصورت فایلهای صوتی ۱۰ دقیقه‌ای در وبلاگ شخصیش بگذاره. با این حال باز کردن وبلاگ محسن سازگارا در شرایطی که این وبلاگ فیلتر شده سخته. بنابراین
http://sazegara.250free.com
سلام بامداد سه‌شنبه ۶ امرداد ۱۳۸۸ و ۲۸ جولای سال ۲۰۰۹ میلادی
چند تا نکته رو پشت هم خدمتتون عرض کنم: نکتهٔ اول تجمع بزرگ روز پنجشنبه ۸ امرداد ساعت شش بعدازظهر که مکان هم دیگه قطعی شده در مصلای تهران خواهد بود؛ در مورد شهرستان‌ها هم لیست‌های متعددی اومده، تیم‌هایی که دارند کار می‌کنند نهاییش می‌کنند و فکر می‌کنم که انشاءالله ظرف فردا و حداکثر تا صبح پنجشنبه نهایی خواهد شد و اعلام خواهد شد. به نظر می‌رسه که این برگزاری بزرگداشت شهدای جنبش و شمع روشن‌کردنی که از ساعت شش بعدازظهر همه جمع بشند، بعد هم اگه رفته باشند سر مقبرهٔ شهدا، سر قبر شهدا در بهشت‌زهرا یا در شهرستان‌ها هرکجا رفته باشند، اومده باشند، گل دادن و بعد هم بعد از تجمع شمع روشن کردن؛ این از اون کارهایی خواهد شده که انشاءالله اگر دوباره ما بتونیم میلیونی در سطح تهران و تمام شهرستان‌ها بیاییم توی خیابون، هم تجربه نشون داده که امکان برخورد ندارند، دستورالعمل ما هم این است که برخورد نمی‌کنیم؛ هرجایی احساس کردیم در اشغال نظامی‌ها و سرکوب‌گرها هست، می‌ریم جای دیگه، پراکنده‌تر می‌شیم، پخش‌تر می‌شیم، امکان درگیری رو ازشون می‌گیریم و هم اینکه یک حرکت عمومی میلیونی بزرگ، مطمئن باشید که ما رو چند قدم دیگه جلو می‌بره. تجربهٔ چهار حرکت میلیونی بزرگ ما در این چهل روز گذشته، نشون داده که هربار که ما میلیونی حرکت کردیم، هم جنبش نیرومندتر شده، هم از طرف مقابل ریزش صورت گرفته، شروع کرده به ریزش و نیروهاشون پخش و پلا شده. این پنجشنبه بسیار بسیار اهمیت داره، برای اینکه به نام شهدای ماست. کار خوبی رو شنیدم که مادران داغدار ما دارند می‌کنند؛ همگی گل تهیه کردند، برای مادر محسن فرستاند که [حکومت] نگذاشتند ختمش در مجلس بلال برگذار بشه و گفتند که ما همه باهمیم و ما با شما هستیم. بنابراین این خانواده‌هایی که الان چشم و چراغ همهٔ ما هستند و بزرگداشت اونها و این سختگیری که حکومت می‌کنه و این ترسی که از خون شهدای ما داره، جنازه‌ها رو یکی یکی، یواشکی و با زور پس می‌ده و بعد هم می‌خواد که نه ختم بگیرند، نه صدایی بکنند؛ این حرکتِ بزرگ پنجشنبه، هم یک تودهنی بزرگ به کودتاگرهاست و می‌فهمند که وقتی جونِ جوان‌ها رو می‌گیرند، خون به زمین می‌ریزند، ملت چگونه واکنش نشون می‌ده و هم این که مطمئن باشید که ما بعد از اون، دوباره چند قدم دیگه می‌تونیم جلو بریم و آماده بشیم برای هفتهٔ بعدی که مراسم تحلیف رئیس‌جمهور قلابیه و به امید خدا می‌تونیم که رئیس‌جمهور منتخب ملت رو ما براش تحلیف واقعی برگزار کنیم و به دنیا هم اعلام بکنیم که این رئیس‌جمهور واقعی، اونی است که ملت انتخاب می‌کنه. بنابراین این تظاهرات پنج‌شنبه مقدمهٔ خوبی برای هفتهٔ بعد هم هست. من اسامی شهرها و نقاط جایگزین در تهران رو، اینها رو میدونیم که دارند روش کار می‌کنند، نهایی می‌شه و انشاءالله به اطلاع همه هم خواهد رسید. من همین جا هم عرض بکنم از اصفهان برای من سؤال دادند که چرا اسم شهدای اصفهان نمیاد چرا مثلاً کمتر بهش پرداخته می‌شه؟ همینجا خدمت دوستانی که در اصفهان هستند، هم عرض سلام دارم، هم ارادت و خواهشم هم این است که شما هم سعی کنید اطلاع‌رسانی کنید؛ این ایمیلی که آقای مخملباف و بنده اعلام کردیم makhmalbafsazegara@gmail.com براش مشخصات و اسم و آدرس خانوادهٔ شهید و اینها رو بفرستید، مطمئن باشید که ما هم اطلاع‌رسانی می‌کنیم و باعث می‌شه که در اصفهان هم سراغ خانواده‌های معظم شهدای جنبش برند و این شبِ جمعه هم که ظاهراً داره نهایی می‌شه، [در] اصفهان مرکز[ش] سی‌وسه‌پل خواهد بود و اون پارک آیینه، اونجا با حرکتی که بچه‌های اصفهان بکنند، شمع روشن بکنند، نقطهٔ عطفی خواهد شد که فکر می‌کنم که اون نقشی رو که اصفهان در تمام حرکت‌های ایران داشته، می‌تونه بهتر ایفا بکنه. همینجور هم هست تبریز؛ از تبریز هم چندین ایمیل ما دریافت کردیم که آدرس‌های متعددی هم مطرح شده و خواستند که از تبریز اسم برده بشه، تبریز همیشه نقطهٔ عطف جنبش‌های ما بوده حرکتش از مشروطه تا الان، امیدوارم که این شبِ جمعه، تبریز رو هم ما بتونیم که داشته باشیم؛ برای اینکه قوت قلبیست برای همهٔ کشور وقتی که تبریز حرکت می‌کنه. البته شیراز که تا الان حرکت‌های بزرگی رو داشته، فداکاری‌های زیادی رو داشته، اهواز، مشهد و سایر شهرهایی که حالا دیگه اسم نمی‌برم. من نکتهٔ دیگه ای که می‌خواستم بگم این است که ببینید، همین مقدار که ما همش چهل روز از عمر جنبشمون می‌گذره، در تمام ارکان حکومت لرزه افتاده، امضای قلابی [می‌کنند]، می‌گن پنجاه نفر از اعضای مجلس خبرگان پشت آقای خامنه‌ای اند؛ جرأت نمی‌کنند اسامیشون رو بگند، برای اینکه دروغه. بیست نفر از وزارت اطلاعات استعفا کردند، وزیر اطلاعات رفته کنار، برای اینکه می‌دانند که این کارایی که آقای حسین طائب داره می‌کنه، آبروی همه رو می‌بره و حاضرنیستند که همکاری بکنند. در سپاه اِشکال و اختلاف ایجاد شده و یک اکثریتِ سپاه، اصلاً با این گروه آقای طائب و دار و دستهٔ او و این به اصطلاح یگان ویژهٔ نیروهای ویژهٔ پشتیبان ولایت «نوپو» و این کارهایی می‌کنند، اصلاً موافق نیستند و این شکاف‌ها روز به روز هم داره عمیق‌تر می‌شه. ما تازه چهل روزه حرکت کردیم، ممکنه راه طولانی‌تری داشته باشیم، چند ماه و چندین مرحله پشت سر بگذاریم؛ ولی تا همین جاش دیدیم که همین مقدار حرکت که کردیم، هم نیروی روحانی پشت آقای خامنه‌ای ریزش کرده و به سختی دو تا روحانی درباری گیر میارند[که] پشتیبانی بکنه و هم نیروی نظامیش و امنیتیش ریزش کرده؛ ادامهٔ این مسیر، مقاومت ما، حضورهای میلیونی، مطمئن باشید که جنبش رو قوی‌تر و سرافرازتر جلو می‌بره. نکتهٔ دیگه‌ای که می‌خواستم عرض کنم، سؤال شده بود که «آیا ما پولمون رو از بانک بیاریم بیرون، کار خوبیست یا کار بدیست؟ آیا خوبه این کار رو بکنیم؟» ببینید، حالا غیر از اون کاری که روی پول‌ها یک علامت V بگذاریم و رسانهٔ جنبش ما بشه هر اسکناسی که دست هرکی هست، اما اینکه پول رو از بانک بیاریم بیرون، بانک‌های دولتی به‌خصوص، چون هدف اصلی ما در پروژه فلج‌سازی، دستگاه‌های اقتصادی دولته، دستگاه هاییست که دولت فعالیت می‌کنه که بخش اعظم اقتصاد ما هم هست؛ پول رو بیرون آوردن اگر منجر بشه به اینکه دولت، گردشِ کارش کند بشه، فلج بشه، بسیار کار خوبیست! اصولاً یک اصل کلی داریم ما و اون اصل کلی این است که در سه مرحلهٔ پروژهٔ فلج‌سازی، مرحلهٔ اول، ما کارهایی رو شروع می‌کنیم که نشون بدیم که دولتِ کودتا نمی‌تواند بیاد و سوار گردهٔ مردم بشه با یک حداقل و با زور و سرکوب و این کارهایی که می‌کنند. همهٔ چیزهایی که تحت سرفصل اعتصاب سفید یا اعتصاب ایتالیایی یا سیستم‌های برق، کامپیوتر، مخابرات، صحبت شده و مسئلهٔ پول توی بانک‌ها، امثالهم همه در چارچوب این مرحلهٔ اول فلج‌سازیه. مرحلهٔ بعد اونجاهاییست که مردم همه مشارکت می‌کنند، همگی پول آب رو نمی‌دند، برق رو نمی‌دند، صورت‌حساب‌ها رو نمی‌دند، مالیات‌ها رو نمی‌دند و نشون می‌دند که با دولت [مخالفند] و مرحلهٔ سوم ما می‌رسیم به اعتصابات سراسری. بنابراین نکتهٔ من این است که این کار، کار خوبیست؛ نه اینکار، هر کار دیگه‌ای هم که ابتکاراتش رو شما بهتر می‌دونید، می‌تونید برای ما هم بنویسید، ما هم بررسی بکنیم و به شما برگردونیم. بیرون آوردن پول از بانک‌ها به هر صورت کار خوبیست و یا ابتکاراتی در همین راستا. من همینجا عرضم رو تموم بکنم و ادامهٔ بحث رو بگذارم برای فردای دیگه‌مون؛ به امید دیدار تا فردا برای پیروزی و موفقیتِ همگی، شاد و سرافراز باشید [انگشتانشون رو به شکل

۱۳۸۸ مرداد ۵, دوشنبه

پیدایش و تحول رژیم مافیاها، مافیای عظیم خامنه ای

در رابطه با گروههای مافیایی حاکم بر ایران مطالب بسیاری نوشته شده است ولی به دلیل حضور کلیه گرایشهای راست و چپ یا به اصطلاح امروزی ها گروههای اصولگرا و اصلاح طلب در دولت مافیاها به سختی می توان به اطلاعات درستی از این باندها و دسته ها دست یافت .

با بر سر کار امدن حکومت خاتمی و با رسیدن علی یونسی به وزارت به نظر می رسید که این باندها تضعیف شده باشند. آن روزها، خاتمی گفته بود چشم فتنه را در می آورد و یونسی نیز گفته بود: اینها 500 نفر بیشتر در کل کشور نیستند که شناسایی شده اند . سالها از زمان دادن آن شعارها و این « اعلان تصمیم ها » به ریشه کن کردن مافیاها از دولت، گذشت و امروز بار دیگر همین باندها را می بینیم که در کشور با قدرت بیشتر در تحکیم حاکمیت جور و ستم، بر تلاش خود افزوده اند.

اگر نبود افشاگری های داخلی و خارجی و معرفی برخی از جنایتکاران شاید هم اینک «رهبر» و دستگاه ولایت فقیه اینقدر بر باز سازی تشکیلات خود مصر نبودند .

ضربه نهایی در جریان افشای قتل های سیاسی - رژیم آنها را قتلهای زنجیره ای می خواند تا جنایت خود را بپوشاند - ب

ر آنها وارد شد. پیش از آن، ضربه های مهلک افشای اکتبر سورپرایز و ایران گیت ها و افشای جنایت سران رژیم در دادگاه میکونوس و ترورهای دیگر رژیم، مافیاها و سازمان ترور آنها را ناتوان ساخته بودند.

تلاش می شود با تکیه بر اطلاعات درز کرده و درز نکرده، در حد توان اندکی که در اختیار است به معرفی باندها پرداخته شود. از هموطنان خود، ایرانیان به انتظار دارد هر اطلاع و داده ای را در اختیار دارند و یا بدست می آورند، برای انتشار در اختیار قرار دهند.

* مقدمه کوتاه پژوهش گران:

این باندها و گروهها از چه زمانی و توسط چه کسانی ایجاد شده اند و به چه دلیل در این زمان به راحتی می توانند حاکمیت خود را بر مردم تحمیل کنند؟

در دوران بازرگان و بعد از او، در دوران بنی صدر متوجه شده بودند که حفظ حکومت استبدای ولایت فقیه با وجود انسا

نهای مصمم بردفاع از استقلال و آزادی در مقامهای دولتی، امکان پذیر نیست. به قول هاشمی رفسنجانی، اسلام بنی صدر با اسلام فیضیه سر سازگاری نداشت. و اگر به او اجازه ادامه کار را می دادیم، در برابر خدا و پیامبر مسئول بودیم .

( سخنرانی هاشمی در جلسه وعاظ تهران ، سال 60)

* مرکز قدرت مطلقه شدن خمینی، هرم قدرتی را بوجود آورد که او در راس آن بود .

لایه اول و زیر مجموعه مورد اعتماد خمینی تشکیل می شد از سید احمد خمینی و هاشمی رفسنجانی و محمد حسین بهشتی و سید علی خامنه ای و موسوی اردبیلی و...

لایه دوم را کارکنان «بیت امام» و کسانی تشکیل می دادند که نقش «ثقه های امام» را بازی می کردند. کارکنان « بیت امام» زیر نظر احمد خمینی، ارتباط با سازمانهای مختلف را که تحت نظر مستقیم خمینی بودند، را برقرار می کردند . ثقه ها که – مهدی کروبی یکی از آنها بود – مأموریتهای را انجام می دادند که خمینی انجامشان را از آنها می خواست. برای مثال، صادق طباطبائی از سوی او مأمور شد با حکومت کارتر تماس برقرار کند برای پایان دادن به ماجرای گروگانگیری که او از طریق گنشر، وزیر خارجه اسبق آلمان این تماس را برقرار کرد و کروبی مأمور تماس با گروه ریگان – بوش شد و ماجرای اکتبر سورپرایز را بوجود آورد .

قشر سوم را افرادی تشکیل می دادند که گروه اطلاعاتی خمینی بودند و اطلاعات سپاه و کمیته ها ( مهدوی کنی سرپرست آنها بود ) را در دست داشتند. این گروه مأموران اجرائی نیز داشتند. چنانکه شبیر، روحانی عرب خرمشهر را، دستگیر و به قم آوردند. بعد از کودتا و تشکیل واواک ، ریشهری و فلاحیان و واواکی ها – که خمینی آنها را سربازان گمنام امام زمان لقب داد – نیز در این قشر جا گرفتند.

سازمانهای سیاسی و سیاسی – مالی، نظیر مجاهدین انقلاب اسلامی(سیاسی ) و حزب جمهوری اسلامی و مؤتلفه ( سیاسی – مالی ) و نیز امام جمعه ها «قضات شرع» قشر چهارم را تشکیل می داند. بعد از کودتای خرداد 60، تاریخ مصرف مجاهدین انقلاب اسلامی و حزب جمهوری اسلامی تمام شد. این دو، به دستور خمینی منحل شدند.

در روزهای پیش از کودتا، غیر از ریاست جمهوری، سه قوه مجریه و قضائیه و مقننه در اختیار هرم قدرت بود. و بهشتی و هاشمی رفسنجانی و خامنه ای قدرت یافتند. انفجار در حزب جمهوری اسلامی، بهشتی را از میان برداشت و ترور خامنه ای را در بیمارستان بستری گرداند و هاشمی رفسنجانی یکه تاز شد.

در این مرحله مافیاها شکل گرفتند: .عامل طولانی شدن جنگ بمدت 8 سال, فساد گستری و بکار انداختن ماشین اعدام و ایجاد سازمان ترور و.... بعد از مرگ خمینی و به رهبری رساندن خامنه ای یک دوره، خامنه ای رهبر و هاشمی رفسنجانی رئیس جمهوری شد.

با گذشت زمان، میان این دواختلافاتی به وجود آمدند و هاشمی رفسنجانی به تدریج از کارها کنار گذارده شد.

  • مافیاهائی که در دوران خمینی شکل گرفتند، بعد از کودتا برضد بنی صدر، پایه های قدرت خود را تحکیم بخشیدند. تا سال 76 همچنان بر جنایتها و فسادهای خود افزودند. دولت را به سازمان ترور بدل کردند و رانت خواری از طریق سیاستهای پولی و مالی دولت را سازمان دادند. با بر سر کار آمدن خاتمی متوجه شدند اشتباه کرده اند که ترتیب کار را چنان نداده اند که قوه مجریه نیز بطور مداوم در تصرفشان باشد. به قول جنتی «نظام» به خطر افتاد .

* چارت گروههای مافیائی دست ساخت ولایت مطلقه فقیه

در هر دو دوره خمینی و خامنه ای، از کودتای سال 60 ، ببعد، چارت نظام مافیایی ساخته ولایت فقیه، تقریبا یکی است. تنها تفاوت ، در گردانندگان مافیاها است. زیرا افراد در دوره خمینی اغلب همان ها نیستند که در دوره خامنه ای دور به دست آورده اند. برخی از آنها فوت کرده اند و برخی دیگر به دلیل نوع نگرش خود، از استبداد دور و تصفیه شده اند. از میان آنها، کسانی اعدام یا ترور یا زندانی شده اند.

بنا بر بررسی های انجام شده، چارت گروههای مافیایی ولایت مطلقه فقیه از این قرار است :

در راس هرم خامنه ای قرار گرفته است. بنا بر این،

  • لایه اول: رهبر نظام، ولی فقیه مطلقه، «آیت الله» خامنه ای.

سید علی خامنه ای رهبر مافیاها، روحانی جوانی بود که زمانی کتاب توحید نوشته آشوری را از آن خود می دانست. اما وقتی آشوری را به خاطر نگارش آن کتاب محکوم به اعدام و اعدام کردند، دم نزد. سید علی خامنه ای روحانی کم سوادی است که به همان نسبت که آلت قدرت می شد، تمایل سیاسی او نیز از چپ به راست متمایل می گشت. تاجائی که روش را « النصر بالرعب » گرداند و وسیله تصرف دولت توسط مافیهای نظامی – مالی شد.

او در خواب هم نمی دید روزی به رهبری یک کشور برسد اما زمانی که رهبری و مرجعیت وی را با نامه از قول خمینی

و به زور سر نیزه و دروغ و فریب ساختند، و بر مردم حکم راند . وی که متوجه شده بود ردای رهبری و مرجعیت بر تن او بسیار گشاد است و روحانیان مافوق او زیر بار ولایت مطلقه او نمی روند، برآن شد که با تقویت باندهای مافیائی و سپردن دولت به آنها، دم از مطلق العنانی بزند. پندهای روحانیان دلبسته به قدرت و مخالف رژیم را نیز نشنید.

او حتی اجازه اجتهاد و در پی آن مرجعیت را با زور اسلحه از حوزه قم دریافت کرد و خود را مرجع شیعیان خارج از ایران خواند.

در انبان بندگان قدرت، همه گونه حدیث و روایت پیدا می شود. برای او نیز حدیث پیدا شد: یک سید خراسانی در ایران به رهبری می رسد. مراد سید علی خامنه ای است ! امروزها نیز روایت پیدا کرده اند که از علائم ظهور ولی عصر یکی اینست که سیاهی بلند قامت که نشان از حضرت امام حسین ( ع) دارد ( اوباما)، در کشوری بزرگ به ریاست می رسد!

از وقتی «رهبر» شده، متملق هائی مثل مصباح یزدی پای او را بوسیده اند، امر بر او مشتبه شده است و مراجع و مجتهدان و

غیر آنها می باید خود را مطیع او بدانند و فتواهاشان با «فتواهای رهبر» تطبیق کنند. بر آیةالله بهجت سخت گرفته اند زیرا فتواهایش با « فتواهای خامنه ای» جور نیستند. رفتار همه وقاحت و خشونت او با آیةالله منتظری که استادش بود و یک کلمه گفت شما سواد مرجعیت را ندارید، بر همگان معلوم است. سردی روابط وی با برخی از آیات عظام که بسیار بالاتر از او که اجتهادش هم قلابی است، بخاطر اینست که او می خواهد مراجع دست ساخت قدرت را به حوزه قم تحمیل کند. با پرداخت هزینه زیاد، از کسی چون شیخ حسین همدانی مرجع می تراشد و اسباب رونق کار کسانی چون مکارم شیرازی و صافی و فاضل لنکرانی و سبحانی و ... را فراهم می کند.

خامنه ای نیروهای مسلح و سازمان اطلاعات خاص خود را دارد و توسط این دو، نیروهای مسلح و دستگاه دولت را مهار م

ی کند.

  • لایه دوم : خامنه ای یک گروه محدود مشاور و نماینده تام الاختیار در برخی امور دارد که از افراد بسیار مطمئن و به شدت وابسته به قدرت اویند که در هر امری در کنار او قرار دارند و به امور سر و سامان می دهند. مشاوران ارشد عبارتند از :

1- حجت الاسلام مجتبی خامنه ای

فرزند ارشد او که بسیاری از امور را به او سپرده اند: ترتیب دادن سفرهای استانی «رهبر» و دستور سرکوب گروهها و انتخابات ریاست جمهوری و مجلس و امور مالی « بیت رهبری» و تقسیم اموال بیت المال به یاران و نزدیکان و نیروهای سرکوب گر . او خود را برای رهبری بعد از پدر آماده ساخته است و بسیاری از امور را به جای پدر تصدی می کند. او یکی از جانشینان تام الاختیار پدر در امور کشور است.

آیت الله خوشوقت پدر یکی از عروس های خامنه ای و از جمله افرادی است که بسیاری از قتل ها به فتوای او انجام می شوند . وی که امام جماعت یکی از مساجد شمال تهران است، در اموری که مربوط به انصار حزب الله و برخی از فتواها می شود یار و مددکار" رهبری" می باشد. این فرد مورد اعتماد خامنه ای و گروههای سرکوب گر می باشد

. در میان مریدان وی نظایر سعید امامی کم نیستند .

او در

مدرسه علمیه ای که در تهران دارد کلاسهای توجیهی قتل و جنایت را برای گروههای اطلاعاتی و نظامی و انصاری تدریس می کند . به گفته سعید امامی وی در جریان فتوای قتل چند ده نفر از نویسندگان و سیاسیون از مفتیان بوده است.

3- حجت الاسلام صادق میر حجازی – از بیست سال گذشته در کنار" رهبری" قرار دارد و در بسیاری از امور مشاور ارشد "رهبر" بوده است وی مسئول مدیریت و برنامه ریزی کلیه ترورهای داخلی و خارجی اعم از سیاسی – مذهبی – فرهنگی و... است . هماهنگی وی با کلیه گروههای سرکوب گر از جمله سپاه پاسداران – اطلاعات – قوه قضاییه – رسانه ها - حزب الله – بسیج و... از طریق او انجام می شود . این فرد مطمئن با استفاده از اطلاعات و اخباری که از سازمانهای مختلف اطلاعاتی و امنیتی بدست می آورد، گزارشها و پیشنهادها را برای خامنه ای تهیه می کند. سپس با نظر موافق او، پیشنهاد را به اجرا می گذارد. در بسیاری از جنایتها، مشاور «رهبر» و مأمور ابلاغ دستورهای او است. در بسیاری از امور جانشین تام الاختیار «رهبر» است. او نماینده خامنه ای در جلسات بررسی قتل ها و حمله به اجتماعات و اعدام ها و... است.

بر حول مرکزی که او ایجاد کرده است و در واقع دستگاه اطلاعات خامنه ایست، افرادی مانند مرتضی رضایی و وحیدی و رمضانی و محسنی اژه ای و فلاحیان و پور محمدی و محمد رضا نقدی و قاسم سلیمانی و علی لاریجانی و حسین شریعتمداری و عزت الله ضرغامی و سعید امامی و... قرار داشته یا دارند.

4 - آیت الله مصباح یزدی – از افرادی که بسیار مورد اعتماد "رهبری" میباشد و به گونه ای که خامنه ای وی را استاد خود اعلام می نماید در حالی که وقتی وی "رهبری" را می بینند پای او را بوسه می زند . وی از مفتیان یار و یاور "رهبری" است و در برخی از دستورات قتل که نیاز به تاییدات بسیار دارد حکم وی بسیار نافذ است . او یکی از افرادی بود که در جریان قتل سید احمد خمینی قرار داشت و آن را تایید کرد ایشان از جمله افرادی است که دستور قتل عبدالله نوری را نیز صادر کرده بود.

آیت الله مصباح در کنار خامنه ای موجب بر سر کار آمدن فردی چون احمدی نژاد گشت. با «انتخاب» احمدی نژاد به ریاست جمهوری، معاون خود را معاون اول رییس جمهوری گرداند. در جمع احمدی نژاد و کابینه وی، یکی از شاگردان برجسته خود یعنی «حجت الاسلام» آقا تهرانی را، به عنوان استاد اخلاق، گمارد. بعدا او را به مجلس فرستادند. مصباح یزدی در بسیاری از امور دانشگاهی و حوزوی و اقتصادی از مشاوران و افراد مورد اعتماد خامنه ای است.

گروهی که در کار بولتن سازی جهت اطلاع «رهبر» هستند از جمله گروههای است که در اختیار این آیت الله می باشد .

مؤسسه تحت نظر وی با استفاده از بذل و بخشش های خامنه ای از بیت المال، از جمله مؤسساتی است که در بسیاری از امور دیگر آیات عظام دخالت کرده و در واقع گروه سرکوب گر حوزه های علمیه را تشکیل داده که گردانندگیش با او است. دستور سرکوب و حمله به برخی از علمای روحانی از سوی او صادر می شود . از جمله حمله به جوادی آملی و هاشمی رفسنجانی و صانعی و منتظری و...به دستور او انجام گرفته است.

وی در حوزه مرجعیت جاده صاف کن" رهبری" و توجیه گر اعمال او و نظریه ساز «حرکت قسری» و «خشونت ذاتی» انسان و جنگ تعرضی و ترور است.

  • لایه سوم: بعد از "رهبری" و افراد محرم او، لایه ای دیگر وجود دارد که به سه بخش تقسیم می شود:

بخش میانی که مرتبط با لایه های بالایی است در مرکز قرار گرفته که به آن «بیت رهبری» می گویند. در کنار" بیت رهبری "دو گروه مشاوره ای قرار دارند از ملاها و مکلاها . گروههای حاشیه از مجموعه افرادی تشکیل می شوند که هر کدام از آنها به نوعی در میان گروههای لایه چهارم پخش شده اند به این صورت که در میان افراد این لایه کسانی قرار دارند که در لایه چهارم مسئول اجرای فرامین" رهبری" و انتشار «افکار» وی هستند.

1- "بیت رهبری": پیرامون بیوت آیات عظام، مطالعه هائی انتشار یافته اند. اما بیت خامنه ای دارای ساختار و تشکیلات بسیار متفاوتی با بیوت مراجع است . توضیح این که بیوت مراجع برجسته ساختارشان به صورتی بسیار ساده طراحی شده اند تا مقلدان و مسئله پرسان و مردم عادی به راحتی بتوانند با او دیدار داشته باشند و ضمن دیدار و پرداخت وجوهات پاسخ مسائل خود را دریافت کنند . اما بیت خامنه ای به دلیل نیاز به حفظ قدرت رهبری و استیلا بر مردم ساختار بسیار پیچیده و مرموزی دارد که بیت خمینی هم پیدا نکرد.

ساختار این بیت بسیار فراتر از ساختار بیت خمینی است. رده های خاصی در این بیت، سازماندهی شده اند. در این رده ها، گروهائی قرار گرفته اند هر کدام با مأموریتی خاص. جالب این است که این بیت تنها بیتی است که بروجوهات مردم متکی نیست. نیازی به آن نیز ندارد. زیرا به اندازه کافی برای حفظ قدرت شاخه های اقتصادی را پیش بینی کرده است .

ساختار بیت رهبری به گونه ایست که دولتی متمرکز را تداعی می کند و به شرح زیر است:

الف - بخش اطلاعاتی: این بخش زیر نظر صادق میر حجازی است که نقش او در بالا توضیح داده شد . به این بخش، افرادی مانند علی فلاحیان و آشنا و شفیعی و حسینیان و رازینی و مرتضی رضایی و قاسم سلیمانی و وحیدی و .. دیگران در رفت و آمد هستند.

ب - بخش نظامی: این بخش زیر نظر حجت الاسلام سعیدی و طائب و سرداران رحیم صفوی و ذوالقدر و محمد علی جعفری و دیگر سرداران و روحانیون نظامی اداره می شود . هرچند در حال حاضر، رحیم صفوی و ذوالقدر از نظر افتاده اند. طوری که از جمع محارم بیرون رفته اند.

ج- بخش مالی: از قوی ترین و پر کار ترین بخش های بیت است که کلیه هزینه های "بیت رهبری" اعم از پرداخت هزینه های وابستگان و سفرها و هبه ها و پاداش ها و بیوت مراجع وابسته و.. را تصدی می کند.

د - بخش بازرسی: حجت الاسلام ناطق نوری رییس بازرسی بیت رهبری است. او از یاوران مورد اعتماد خامنه ای است که از سوی او در سال 76 به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری انتخاب شده بود که بر اثر تو دهنی محکم مردم به خامنه ای، نتوانست به کاخ ریاست جمهوری راه یابد . وی جز خواص خامنه ای به حساب می آید. دار و دسته او در امور بازرسی بیت رهبری از جمله سرمایه دارانی به حساب می آیند که با پول بیت المال به دارایی های آنچنانی رسیده اند. تنها خانه او بیش از 20 میلیارد تومان ارزش دارد. در حالی که در ابتدای انقلاب از جمله افراد عادی این کشور بود. منبر می رفت و با درآمد منبر زندگی می کرد. بسیاری از بستگان وی به دلیل موقعیت او به پست ها و مقامات بالایی در دولت مافیاها رسیده اند . از جمله دانش جعفری وزیر امور اقتصاد و دارایی و عباس آخوندی. پدر زن او نیز از افراد بیت خمینی و خامنه ای بوده است . عموی همسر او هم از علمای برجسته بیت می باشد . حجت الاسام زائری و تقوی و ... از اشخاص مرتبط با این بخش می باشند.

ه- بخش فرهنگی: این بخش به سرپرستی آیةالله معزی اداره می شود. در این بخش رد پای حسین صفار هرندی و حسین شریعتمداری و سلیمی نمین و ... دیده می شود . دهها مرکز فرهنگی کشور از طریق این بخش اداره می شوند.

و- بخش حفاظتی: حجت الاسلام محمدی گلپایگانی مسئول حفاظت " بیت رهبری" از جمله افراد مورد اعتماد "رهبری" است که با هماهنگی سردار نجات مسئولیت حراست از" بیت رهبری " و خامنه ای را عهده دار است . وی در ابتدای انقلاب صدور بسیاری از احکام اعدام را تصدی کرده است. همسر صیغه ای او که زنی انگلیسی بود از جمله جاسوسانی بود که در مورد انرژی هسته ای اخبار و اطلاعات را به خارج از کشور ارسال می داشت که توسط خود وی از کشور فراری داده شد . همسر پسر وی نیز از دختران ایرلندی است . او از دارایی های مالی بسیار بالایی برخوردار است.

ز- بخش روابط عمومی: این بخش زیر نظر آقای محمدی همدانی از مسئولین وزارت ارشاد اسبق اداره می شود و کلیه ارتباطات با مراکز دیگر از این بخش هدایت می شود.

ح- بخش روابط بین الملل: بخش بسیار مهم در بیت است زیرا بیت خود به شکل یک دولت با اختیار فراگیر اداره می شود مسئولیت این بخش بر عهده علی اکبر ولایتی می باشد که سالها وزیر خارجه بوده و از جمله در امور مربوط به ترور صاحب نظر و کار آشنا است . اکثر روابط محرمانه و در پوشش ارتباطات با کشورهایی مانند امریکا – انگلستان – مصر و ... توسط این بخش مدیریت می شود . در این بخش افرادی هم چون پور محمدی و جلیلی و وحیدی و ... همکاری داشته اند .

و دیگر بخش ها از جمله، بخش روحانیون و بخش مذاهب و بخش اجتماعی و بخش فتاوی و بخش نمایندگی های خارج از کشور و بخش نمایندگی های داخل کشور و بخش زنان وبخش استانها و... نیز در « بیت رهبری » وجود دارند .

2 - در کنار بیت رهبری دو گروه مشاوران ملا و مکلا قرار گرفته اند که عبارتند از :

  • گروه مشاوران روحانی که خود به دو دسته تقسیم می شوند:

الف - گروه آیات عظام: خامنه ای به دلیل نیاز به مشروعیت از سوی جامعه مدرسین و مردم نیازمند حمایت آیات عظام در مورد خود و حاکمیت خود است . به همین دلیل وی با ساخت و قدرت مند کردن برخی از آیات عظام در واقع به حمایت آنان برای ادامه حیات نیاز دارد و آنها نیز به حمایت "رهبری "محتاجند . خدا و دین عامل رابطه ها نیستند بلکه قدرت و حاکمیت است که رابطه ها را برقرار می کند و یا میگسلد. گروه مشاوران روحانی رابطه برقرار می کند با :

1 - آیت الله مکارم شیرازی – از مراجع وابسته به بیت که به دلیل نیاز به قدرت دین و دنیای خود را به حراج حمایت از ولایت گذاشته است در حالی که در ابتدای انقلاب از مخالفان ولایت فقیه بوده و حال به دلیل دریافت امکانات مالی حامی ولایت فقیه شده است . نقش «بیت مکارم» در بازیهای اقتصادی و دریافت مجوزهای بیشمار واردات کالا از جمله امتیازهای نزدیکی او با خامنه ای است . با اینهمه، او نیز احساس خطر کرده و از ضرورت استقلال حوزه قم سخن می گوید.

2 - شیخ حسین نوری همدانی از وابستگان به مصباح یزدی می باشد . از جمله قضات شرع در ابتدای انقلاب بود. از خمینی نمایندگی گرفت که به سفارتهای ایران در کشورهای اروپائی سربزند. این آیت الله معمولا کلاس های درس توجیهی برای افراد سپاه پاسداران و واواک تشکیل می دهد. به آنها می آموزد حمایت از ولایت مطلقه فقیه موجب رفتن آنها به بهشت می شود . او طی دو ماه گذشته سه جلسه درس و توجیه تشکیل داده است . از جمله افرادی است که همواره به مطبوعات حمله می کند و روزنامه نگاران را به جاسوس بودن متهم می کند. یکبار تا آنجا جلو رفت که گفت چمدان پول را که روزنامه نگاران دریافت می کند، دیده است. حمله او به دانشجویان همواره از اسباب تندروی نیروهای سرکوب گر بوده است. به همین دلیل است که به وی در قم می گویند: آیت الله نوری چمدانی

3 - آیت الله صافی یکی دیگر از آیات عظامی است که به ولایت مطلقه خامنه ای مشروعیت عطا می کند. او نیز از خوان یغما می برد و هزینه های بیت خود را تأمین می کند.

4 - آیت الله فاضل لنکرانی – این آیت الله که سال گذشته در گذشت از جمله آیات عظام وابسته به بیت رهبری بود. اما وقتی نماز عید فطر را خود ادا کرد و فتوای ناسازگار را با «فتوای» خامنه ای داد، رابطه "بیت رهبری" با وی قدری تیره شد. بعد هم اجل به وی مهلت نداد تا به حمایت از خامنه ای ادامه دهد.

5 - آیت الله سبحانی از جمله مدعیان مرجعیت است که همواره به سود رهبری وارد بازی ها می شود. آخرین مورد تشویق کردن مردمی که انتخابات قلابی را تحریم کرده بودند، همراه با آیات مذکور در فوق، به شرکت در انتخابات بود.

سالهاست که دیگر فتوای ترغیب مردم به شرکت در انتخابات و راه پیمایی های نمایشی نظام ولایت از سوی مراجع اعلم از جمله بهجت – سیستانی – صانعی – منتظری و ... صادر نمی شود. دلیل این امر اینست که خامنه ای رهبر و ولی فقیه در میان حوزه و نزد مراجع مستقل بیش از پیش بی اعتبار شده است و او را خطر برای اسلام و روحانیت می دانند . به همین دلیل است که گارد ویژه حمایت از رهبری در حوزه ها و مدارس علمیه تشکیل شده است تا مبادا ولایت فقیه و خامنه ای بیش از آنچه شده است، بی اعتبار شود.

این در حالی است که در نظر مردم معتقد به عمل به فتاوی مراجع، آیات عظام واقعی آنها هستند که از رژیم مستقلند. اما به دلیل اینکه رابطه خوبی با خامنه ای ندارند و از شیوه حکومت داری وی و تفکر استبدادی و قدرت مداریش و دستگاهی که ایجاد کرده است، بیزار و ناراضی اند چندان امکان اداره امور مرجعیت خود را ندارند.

ب - گروه روحانیون و مشاوران ارشد و غیر ارشد نظام : این گروه ارتباط «بیت» را با روحانیانی برقرار می کند که در حد مرجعیت دینی نیستند اما خامنه ای را در رسیدن به رهبری و مرجعیت کمک نموده اند و او نیازمند کمک آنان می باشد .این افراد خود به سه دسته تقسیم می شوند:

1 - گروه ریش سفیدان مانند جنتی – محمد یزدی – خزعلی – نیری – محمدی گیلانی – ری شهری - واعظ طبسی – مهدوی کنی - مسیح مهاجری – امینی – طاهری خرم آبادی – محسن موسوی تبریزی - شاهرودی – محمد یزدی – امامی کاشانی - دعاگو و....

2 - گروه میان سالان کسانی چون دری نجف آبادی – پور محمدی – محسنی اژه ای – ناطق نوری – سلیمی – رهبر پور – مبشری - حسینیان – رازینی – نواب - نکونام – احمد خاتمی - رییسی - اراکی – ابراهیم رازینی – فلاحیان – و... اغلب این کسان خود در «بیت رهبر» صاحب مقام هستند.

3 - گروه جوانان، کسانی چون مجتبی آقا تهرانی – زارعان – سعیدی – طائب –اصفهانی - صادق لاریجانی – معزی – کاوه – پناهیان و..

از میان سه گروه فوق و برخی از یاران دیگر خامنه ایست که افرادی جمع می شوند که در واقع گروه بررسی موارد ترور کردنی و صدور فتوای قتل ها و ترور و سرکوب را می دهند. از میان افرادی که تا به حال نام آنها برده شده اند، می توان به افراد زیر اشاره کرد :

خوشوقت – مصباح یزدی – جنتی – خزعلی – نوری همدانی - میر حجازی – پور محمدی – محمد یزدی – فلاحیان – ری شهری – محسنی اژه ای – حسینیان و...

گروه دوم از مکلاها تشکیل می شود :

این گروه نیز مشاوران" رهبری "در امور سیاسی هستند که در زیر مجموعه ها نیز مقام دارند، هستند. البته روحانیون نیز در میان آنان هستند. اما به این دلیل نام آنها را در این بخش می آوریم که مشخص شود که در چه درجه نزدیکی با خامنه ای قرار دارند:

حدادعادل – عسگر اولادی – حسین شریعتمداری – اسدالله بادامچیان – باهنر – احمدی نژاد - حسین الله کرم – مجتبی هاشمی ثمره – آقا زاده – سعیدی – وحید دستجردی – سلیمی نمین – رضا داوری – هاشم رهبر – علی لاریجانی – سعید جلیلی – جواد لاریجانی - داوودی و...

گروههای فوق در واقع نمایندگان باندهایی هستند که کل حاکمیت را در اختیار دارند . نکته قابل توجه اینکه افراد این گروهها بنا بر مصلحت نظام، جابجا می شوند. یعنی در گروههای دیگر نیز کاری به آنها سپرده می شود.

به عنوان مثال اول: جنتی در گروه مشاوران فتوای قتل ها و سرکوب عضویت دارد . دبیرشورای نگهبان است .رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر است .رهبر فکری و مالی انصار حزب الله است .نماینده رهبری در جنگ بوسنی هرزه گوین بود که سردار نقدی و حسین الله کرم زیر مجموعه وی بودند . رییس شورای تبلیغات اسلامی است. امام جمعه موقت تهران است و در بسیاری از بنیادها و موسسات مالی عضو و مشاور ارشد است. از جمله سرمایه داران ایران است .در گروه قضاییه از جمله قضات و حاکمان شرع بوده است.

مثال دوم: حجت الاسلام پور محمدی است. او در قوه قضاییه مسئولیت دارد . نماینده دادگاههای انقلاب در زندان اوین و عضو هیات منصفه در دادگاه ویژه روحانیت بوده است . در قوه مجریه مسئولیت دارد . وزیر کشور حکومت احمدی نژاد بود . در واواک، معاون عملیات بود. و اینک، عضو اطلاعات" رهبری "است. در امور فرهنگی و رسانه ای مسئولیت دارد . عضو هیات امنای مرکز اسناد انقلاب اسلامی است . در گروههای رهبری کننده ترور و سرکوب های خیابانی عضویت دارد . از مشاوران برجسته در قتل های زنجیره ای و کلیه ترورهای خارج و داخل کشور بوده است. در گروه اقتصادی شرکت دارد . از اعضای برجسته در بنیاد امیرالمومنین می باشد.

مثال سوم: سردار محمد رضا نقدی عضو سپاه بدر بوده است. از فرماندهان سپاه قدس بوده است. در بوسنی هرزه گوین فرمانده نظامی بوده است. فرمانده حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی بوده است. در ترور و مضروب کردن عبدالله نوری و مهاجرانی عملیات را رهبری کرده است. از سوی قوه قضاییه یعنی رازینی مسئول دستگیری و بازجویی از شهرداران و مدیران شهرداری تهران بوده است. در قوه مجریه معاون احمدی نژاد در ستاد مبارزه با قاچاق ارز و کالا بوده است. فرمانده باند کبیر بوده است. علاوه بر اینها، در دهها مورد قتل و شکنجه و سرقت مسلحانه و تجاوز به عنف و ... شرکت داشته است.

گروههای تشکیل دهنده و یا باندهای مافیایی تحت نظر رهبری که در واقع، گروههای حاکم بر کشور را تشکیل می دهند، به هشت گروه اصلی و چندین گروه فرعی تقسیم می شود:

درابتدا گروههای موجود را معرفی می نماییم و بعد به واحد های زیر مجموعه می پردازیم و در پایان به معرفی برخی از افراد این گروهها می پردازیم .

1 - گروه قضات

2 - گروه نظامیان

3 - گروه اطلاعاتی ها و امنیتی ها

4 - گروه سیاسیون و دولت

5 - گروه رسانه ای و تبلیغاتی و فرهنگی

6 - گروه اقتصادی

7 - گروه های ترور

8 - گروه سرکوب های خیابانی

1 - گروه قضات

این گروه از افراد ویژه حفظ حاکمیت ظلم و استبداد هستند و در میان آنان فردی دیده نمی شود که کوچکترین اعتقادی به خدای واحد و پیامبر رحمت وی داشته باشد .

در میان این قضات دیده می شود افرادی که در درنده خوئی، خدا در میان حیوانات نیز موجوداتی چون آنان را خلق نکرده است . در زیر مجموعه این گروه بخش ها و واحد های زیر جهت سرکوب هر جنبشی در کشور ایجاد شده اند:

  • شورایعالی قضایی

  • دادگاههای انقلاب اسلامی .

  • دادگاههای ویژه روحانیت .

  • دادگاههای منکراتی یا دادگاههای امر به معروف و نهی از منکر .

  • دادگاههای نظامی و انتظامی .

  • دادگاههای مطبوعات .

  • دادگاههای کارکنان دولت .

  • دادگاه ویژه اقتصادی .

  • دادگاههای عمومی .

  • -ادستانی ها .

  • سازمان تعزیرات حکومتی

  • سازمان زندانها .

  • بازرسی کل کشور و گروههای مرتبط .

  • دیوان عدالت اداری .

  • دیوان محاسبات

و...

2 - گروه نظامیان:

این گروهی از افرادی تشکیل شده است که در میان آنان درنده خوهای کم مانندی وجود دارند. اینها به دلیل شرکت در کلاسهای توجیهی قتل و سرکوب و جنایت به افرادی تبدیل شده اند که با مردم کشور خود به مانند جنایتکاران و قاتلان و بیگانگان برخورد می کنند. این گروه زیر مجموعه های زیر را دارد:

  • سپاه پاسداران.

  • نیروی زمینی

  • نیروی هوایی

  • نیروی دریایی

  • سپاه قدس

  • بسیج سپاه پاسداران

  • گردانهای الزهرا

  • گردانهای عاشورا

  • گردانهای ثار الله

  • گردانهای گشتی مشترک با نیروی انتظامی

  • نیروی انتظامی

  • نیروهای امنیتی و پلیس امنیت

  • نیروهای گشت ارشادی

  • نیروهای اگاهی

  • نیروهای مبارزه با مواد مخدر

  • نیروهای راهنمایی و رانندگی

  • نیروهای نوپو- نیروهای لباس شخصی

  • کلیه مقامات و افراد این باند به طور مرتب در میان نیروها جابجا می شوند تا وضعیت آنان مشخص نشود .

  • سردار احمدی مقدم که زمانی در سپاه در غرب کشور و در قرارگاه حمزه در ارومیه بوده است .بعد به فرماندهی بسیج در تهران رسیده است و بعد از انتخاب احمدی نژاد فرماندهی نیروی انتظامی ایران را یافته است.

  • سردار محمود احمدی نژاد: به صعود احمدی نژاد در رژیم توجه کنیم: عضو سپاه پاسداران در قرار گاه رمضان و بعد قرار گاه حمزه. عضو سپاه قدس. عضو گروه ترور در داخل و خارج از کشور. عضو گروه انصار حزب الله در سرکوب خیابانی مردم به جرم بدحجابی. از مسئولین حرکت ضد انقلابی به اصطلاح انقلاب فرهنگی. عضو شورای نگهبان و مسئول نظارت بر انتخابات.استاندار اردبیل. شهردار تهران. رییس جمهور ایران.

3 - گروه اطلاعات و امنیت :

یکی از محل هایی که تشکیل و حفظ آن به هیچ وجه در جهت مصالح کشور و مردم نبوده است و تنها جهت حفظ نظام و قدرت رهبری ایجاد شده است گروههای اطلاعاتی و امنیتی و حراستی هستند که به توضیح آن می پردازیم :

  • وزارت اطلاعات

  • اطلاعات" بیت رهبری"

  • اطلاعات سپاه پاسداران

  • اطلاعات قوه قضاییه.

  • اطلاعات دفتر رییس جمهوری

  • اطلاعات نیروی انتظامی

  • اطلاعات ارتش

و ...

4 - گروه سیاسیون:

بخش دیگری از باندهای وابسته به رهبری که تحت عنوان کارگزاران سیاست های وی عمل می کنند و در واقع مجری و حامی عملکرد باندهای دیگر هستند.

این باند مانند تیم های پول شویی عمل می کنند و هر از چندگاهی بدنامان و جنایتکاران را به درون خود می آورند و بکار می گیرند. اما افشای ماهیت آنها می تواند این بازی آنها را بر هم بزند . برخی ها فکر می کنند سیاسی شدن محسن رضایی و علی لاریجانی و حتی تاج زاده و حجاریان و بهزاد نبوی و... می تواند خیانت های آنان را از ذهن ها پاک سازد . حکومت و وزراء و نمایندگان مجلس و استانداران و فرمانداران و بخشداران و مشاوران و احزاب و گروهها و جامعه ها و جمعیت ها و انجمن ها و ... و شوراهای شهر و روستا و شورای عالی تبلیغات اسلامی و شورای نگهبان و شورای انقلاب فرهنگی و مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای خبرگان رهبری

و...

5 - گروه رسانه ای - تبلیغاتی و فرهنگی:

مجموعه ای که با صرف هزینه های میلیارد دلاری تلاش می کند رهبری و افراد متشکل درمافیاها را در نظر مردم آدمهای موجه جلوه دهد . روزها و شب ها در بوق تبلیغاتی و رسانه ای این گروههای مافیایی فریاد امام وقت ایران خامنه ای را فریاد میزنند و حکم وی را حکم خدا می خوانند. اما گوش کسی بدهکار نیست و این هزینه ها باد هوا می شود و خشم مردم از این همه فریب بیشتر می شود. این گروه اداره می کند صدا و سیما و مطبوعات وابسته و کتابها منتشر شده و بولتن ها و بروشور های تبلیغاتی و توجیهی و وب سایت ها و وب لاگ ها و پوستر ها و پلاکاردهای تبلیغاتی و نوارهای صوتی و فیلم های انتشار یافته بر روی لوح فشرده

و...

6 - گروه اقتصادی:

  • درآمد از وجوهات شرعیه ( خمس و زکات و فطریه و ...)

  • دارایی و در آمد بنیاد مستضعفان

  • دارایی و در آمد کمیته امداد امام خمینی

  • دارایی و در امد بنیاد الزهرا

  • دارایی و در آمد ستاد اموال امام

  • دارایی و در آمد ستاد اموال "رهبری"

  • دارایی و در آمد تولیت امام رضا

  • دارایی و در آمد تولیت حضرت معصومه

  • دارایی و در آمد تولیت امام خمینی

  • دارایی و در آمد دهها امامزاده

  • دارایی و در آمد اوقاف

  • دارایی و در آمد سازمان حج و زیارت

  • دارایی و در آمد سهمیه" رهبری "از فروش نفت

  • دارایی و در آمد سهمیه "رهبری" از شرکت های خود رو سازی

  • دارایی و در آمد از بنیاد امام علی

  • دارایی و در آمد از صدها کارخانه که سهم "رهبری" در در آمد آنها قید شده است

  • دارایی و در آمد از صدها سازمان و شرکت و موسسه و نهاد وابسته به "رهبری" .

  • و...

7 - گروه های ترور:

  • ترورهای داخلی

  • ترورهای خارجی

  • دخالت در امور کشورهای اسلامی

8 - گروه سرکوب های داخلی :

  • انصار حزب الله

  • ثار الله

  • حزب الله

  • فداییان" رهبری"

  • احزاب حامی سرکوب

male man nist sansuresham karadm ye name adabiatesh efrati bud kholase fekr konam aslesh male aghaye banisadr bashe chun anja ham didam yek donya mamnun man esm mikhoram in aghaye taeb raeese sepah azash ki axe dare?

-nazar bedahid lotfan

جستجوی این وبلاگ